Yedi Değirmen Atalık Tohum Mısır Nasıl Haşlanır?
tane mısır yedi değirmen

Yedi Değirmen Atalık Tohum Mısır Nasıl Haşlanır?

Malzemeler:
  • Yedi değirmen atalık tohum mısır
Hazırlanışı:
  1. Mısırı yıkayın ve en az 12 saat önerilen 24 saat suda bekletin
  2. Düdüklü tencere içerisine bol su hazırlayın (3 parmak mısırı geçecek)
  3. Yüksek ateşte suyu kaynatın ve tuz ekleyin
  4. Pişene kadar bekleyin

Not 1: Fissler’de pişme süresi 1 – 1.5 saattir.

Not 2: Düdüklü tencerede kalitesine bağlı olarak pişme süresi 1-4 saat arasındadır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.