Ruşeym Doğal 1 kg.

 20,00

Buğdayın ruşeymi endüstriyel yöntemlerin ayrıştırdığı bir bölümdür. Buğday unu yaparken, buğdayın kabuğu soyulur, ruşeym kabukla birlikte atılır. Nişastalı kısım beyaz una çevrilir, içine daha beyaz olsun diye beyazlatıcılar katılır. Kıvam artırıcılar atılır, raf ömrünü uzatmak için koruyucular kullanılır. Zaten doğal ve bozulabilecek hiçbir yeri kalmayan sadece nişastası kalan buğday unu zaten çok çabuk bozulacak halde bile değildir. İşte bu serüvende atılan en önemli kısımdır. Ruşeym, buğdayın çimlendiği noktadır. Buğdayın özüdür kısacası, uzmanların faydalarından uzun uzun bahsettiği, en değerli kısmıdır. 1000 gr. paketlenmiştir.

Stokta yok

Açıklama

Ruşeym Doğal 1 kg.

Ek bilgi

Ağırlık 1 kg

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Ruşeym Doğal 1 kg.” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir